"Турбоатом" у "Битві корпорацій"

Завод продовжує участь у змаганнях спортивного турніру серед підприємств Харкова - "Битві корпорацій".

У лютому 2018 року розпочався розіграш другого етапу спортивного турніру "Битва корпорацій" під назвою "Весняний Кубок". Другий етап складається, як і перший, з п’яти змагань: дартс, бадмінтон, стрільба з луку, легка атлетика та пляжний волейбол.

Наступним етапом "Весняного Кубку" наприкінці березня стане бадмінтон, у якому "Турбоатом" планує виставити свою найсильнішу команду.

За словами завідувача спортивним комплексом "Турбініст" Євгена Харківського, кожний бажаючий може взяти участь у тих видах змагань, що залишилися. Для цього достатньо звернутися до фізорга свого відділу або цеху чи у Профком підприємства. Допомога будь-кого має величезне значення, адже ці змагання допомагають популяризувати "Турбоатом" на спортивній мапі міста ще більше.

Також Євген Харківський вкотре подякував всім, хто відгукнувся на запит допомогти команді підприємства в минулих змаганнях. "У нас на заводі дуже багато талановитих спортсменів, - сказав завідувач "Турбіністу". - Хочеться закликати наших співробітників не соромитися своїх спортивних навичок та бути більш активними".

Нагадаємо, що за результатами розіграшу "Осіннього Кубку" після п’яти змагань ПАТ "Турбоатом" посіло п’яте місце у загальному заліку серед 24 команд та друге місце серед промислових підприємств, поступаючись лише КП "Водоканал".

"Битва корпорацій" - кращий спортивний турнір Харкова, який складається з 10 видів спорту. В ньому приймають участь спортсмени-аматори, які представляють виключно свою компанію. Це може бути підприємство Харківської області, регіональні представництва національних або міжнародних компаній.

Турнір проводиться з метою пропаганди здорового образу життя, розвитку аматорського спорту, створення майданчика для неформального ділового спілкування та укріплення корпоративної культури серед співробітників організацій.

Спостерігати за перебігом змагань та результатами виступів команд можна на сайті www.bitva.com.ua

Назад