"Турбоатом" у "Битві корпорацій"

Завод продовжує участь у змаганнях спортивного турніру серед підприємств Харкова - "Битві корпорацій".

"Турбоатом" узяв участь у змаганнях з бадмінтону, де заводська команда посіла друге місце. Чудова гра збірної підприємства допомогла "Турбоатому" значно покращити турнірне становище у загальному заліку – наразі "Турбоатом" посідає третє місце, мінімально поступаючись лідеру. У складі збірної виступали В’ячеслав Кобцев, Наталія Давиденко (обидва – СКБ "ТА"), Олег Карпенко (68 цех), Тетяна Тертична (ЦЗЛ) та Віталій Криворученко (УМТС). Наступний етап "Весняного Кубку" - змагання зі стрільби з луку. Проведення етапу призначено на 6 травня. За словами завідувача спортивним комплексом "Турбініст" Євгена Харківського, спортсмени проходять підготовку, тренування відбуваються у звичному режимі. Він також нагадав, що кожний бажаючий може взяти участь у тих видах змагань, що залишилися.

Нагадаємо, що у лютому 2018 року розпочався розіграш другого етапу спортивного турніру "Битва корпорацій" під назвою "Весняний Кубок". Другий етап складається, як і перший, з п’яти змагань: дартс, бадмінтон, стрільба з луку, легка атлетика та пляжний волейбол. За результатами розіграшу "Осіннього Кубка" після п’яти змагань АТ "Турбоатом" посіло п’яте місце у загальному заліку серед 24 команд та друге місце серед промислових підприємств, поступаючись лише КП "Водоканал".

"Битва корпорацій" - кращий спортивний турнір Харкова, який складається з 10 видів спорту. В ньому приймають участь спортсмени-аматори, які представляють виключно свою компанію. Турнір проводиться з метою пропаганди здорового образу життя, розвитку аматорського спорту, створення майданчика для неформального ділового спілкування та укріплення корпоративної культури серед співробітників організацій.

Спостерігати за перебігом змагань та результатами виступів команд можна на сайті www.bitva.com.ua

Назад