На "Турбоатомі" пройшов конкурс дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей"

20 квітня 2018 року на АТ "Турбоатом" відбулося нагородження переможців конкурсів дитячого малюнка на тему охорони праці.

На підприємстві відбулося урочисте засідання з нагоди нагородження переможців обласного конкурсу дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей", а також переможців конкурсу, що відбувся на АТ "Турбоатом", присвяченого святкуванню Дня охорони праці. За інформацією Головного управління Держпраці, в обласному конкурсі взяли участь 159 навчальних закладів, які надіслали 793 малюнка.

огляд-конкурс робіт дітей турбобудівників відбувся у рамках обласного конкурсу дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей" за підтримки профспілкового комітету АТ "Турбоатом".

У заході нагоролження взяли участь керівники підрозділів, профспілкового комітету, представники головного управління Держпраці у Харківській області. З привітальним словом до учасників звернулися начальник Головного управління Держпраці у Харківській області Володимир Рожанський та заступник генерального директора АТ "Турбоатом" Дмитро Нестеренко.

У своєму зверненні Володимир Рожанський привітав усіх із прийдешнім святом – Всесвітнім днем охорони праці та висловив подяку батькам та вихователям за розвиток таланту в дітях. "Я хочу подякувати за те покоління, що ви виховуєте, якому передаєте свої знання, а також за участь в нашому конкурсі малюнку. Це дуже важливо", - сказав він. Також Володимир Рожанський відзначив, що другий рік поспіль на Всеукраїнському конкурсі перемагає представник Харківщини.

Дмитро Нестеренко привітав учасників на "Турбоатомі" та наголосив на важливості такого свята, як Всесвітній день охорони праці. "Це свято дозволяє звернути увагу роботодавців на умови праці та безпеку на робочому місці своїх робітників, - сказав він. – На нашому підприємстві питанням охорони праці приділяється багато уваги, і за минулий 2017 рік на вирішення цих питань завод виділив більше майже 13 млн. грн.". Наостанок Дмитро Нестеренко від імені генерального директора АТ "Турбоатом" Віктора Суботіна подякував усім учасникам за ініціативу та привітав усіх зі святом. "Також я хотів би подякувати ГУ Держпраці, що вони проводять подібні заходи, оскільки це примушує кожного робітника на будь-якому підприємстві замислитися, що праця має бути безпечною".

Після церемонії нагородження всі учасники заходу мали змогу ознайомитися з роботою АТ "Турбоатом". Для них було проведено екскурсію складально-випробувальним цехом № 73.

Довідка. Щороку 28 квітня, з метою сприяння попередженню нещасних випадків і захворювань на робочому місці в усьому світі, міжнародна організація праці (МОП) відзначає всесвітній день охорони праці. В усіх регіонах світу уряди, профспілки, організації роботодавців та спеціалісти-практики у сфері охорони праці організовують заходи з відзначення дня охорони праці.

Назад