"Турбоатом" взяв участь у створенні нового українського журналу

10 травня 2018 року відбулась презентація нового журналу "Українська мить", створити який допоміг "Турбоатом".

На презентації були присутні представники різних підприємств Харкова, діячі культури, журналісти. Презентували журнал автор ідеї його створення Олександр Святоцький, секретар Харківської міської ради Олександр Новак та головний редактор журналу Анастасія Смєхова.

За участь у підготовці першого номера журналу та плідну співпрацю АТ "Турбоатом" було нагороджено Подякою, яку вручила головний редактор.

Як повідомив Олександр Святоцький, Харків в сучасних реаліях - саме те місто, яке відчутно змінилося за останні роки. Тому перший номер журналу присвячений цьому місту.

У статті під назвою "Харків - місто-бренд" докладно розповідається про визначні пам'ятки й улюблені місця городян - сквер "Стрілка", Дзеркальний струмінь, площа Конституції, сад Шевченка, пам'ятник Кобзарю, площа Свобода та інші.

Як зазначила Анастасія Смєхова, наступний випуск буде присвячений Запоріжжю. "А цей випуск, як і всі наступні, буде поширений в аеропортах країни на безкоштовних розкладках. Його також поширюватимуть на вокзалах і в інших місцях. Ми хочемо писати про Україну, щоб люди більше дізнавалися про нашу країну", - повідомила Смєхова.

У свою чергу секретар Харківської міськради Олександр Новак висловився про те, що завдяки новому журналу ще більше людей дізнається про Харків. "Стаття про Харків, що вийшла в журналі, дозволить залучити ще більше туристів до нашого міста", - зазначив Новак.

 

Назад