На "Турбоатомі" провели робочу зустріч з "Дніпро-СГЕМ"

30 травня 2018 року АТ "Турбоатом" відвідала делегація керівників регіональних підрозділів "Дніпро-Спецгідроенергомонтаж" та ДП "Електроважмаш".

Представники "Дніпро-СГЕМ" та "Електроважмаша" зібралися на "Турбоатомі" для обговорення питань стосовно розвитку гідроенергетики України та співпраці у питаннях монтажу гідросилового обладнання. Очолював делегацію голова правління "Дніпро-СГЕМ" Юрій Ковальов.

Учасників заходу ознайомили з виробничими можливостями підприємства. Делегатам було продемонстровано повний цикл виробництва обладнання для гідравлічних електростанцій. Гості підприємства відвідали паротурбінний (53), гідротурбінний (83), лопатковий (55) і складально-випробувальний (73) цехи, а також цехи лиття і поковок (50) та механообробного та зварювального виробництва (72).

Юрій Ковальов відзначив важливість цієї зустрічі та відповідальність, що покладена на "Дніпро-СГЕМ". "Робота, що має бути у нас з "Турбоатомом" проводиться на гроші ЄБРР, тому ми розуміємо, що відповідальність потрійна. Ми знаємо, якою ціною дісталася ця перемога "Турбоатому", тому ми не можемо вас підвести", - заявив голова правління "Дніпро-СГЕМ".

Довідка. Компанія "Дніпро-СГЕМ" є унікальною спеціалізованою організацією, що виконує роботи з монтажу нових турбін і генераторів, модернізації та реконструкції гідросилового та гідромеханічного обладнання на діючих гідроелектростанціях та насосних станціях в Україні та за її межами.

Назад