Спортивно-оздоровча база "Блакитна затока" відкриває новий літній оздоровчий сезон

11 червня 2018 року на СОБ "Блакитна затока" відкриється новий оздоровчий сезон. База знаходиться на Печенізькому водосховищі, Салтівське узбережжя, та готове прийняти перших відпочивальників.

СОБ "Блакитна затока" може задовольнити потреби відвідувачів в усіх необхідних вимогах. На базі пропонується триразове харчування. Для любителів займатися спортом на пляжі та на території біля корпусу розташовані тренажери. В приміщенні корпусу також знаходяться тренувальний зал та більярдний стіл.

Дітям на СОБ "Блакитна затока" також буде чим зайнятися: аніматори розважатимуть маленьких відпочиваючих не тільки на території бази, але й в ігровій дитячій кімнаті та кімнаті для творчості. На пляжі для їх розваг розташований дитячий майданчик з гойдалками.

Подумали на базі й про цінителів пасивного відпочинку. До їх послуг в приміщенні корпусу обладнані бібліотека та кімнати відпочинку з телевізором. На пляжі відвідувачі бази можуть скористатися лежаками, бесідками, човнами, катамаранами або пограти в футбол та волейбол на обладнаних майданчиках.

Наприкінці дня всіх охочих чекає розважальна програма з дискотекою та караоке. А кожної суботи до уваги відпочиваючих "День Нептуна" та концерт, організований творчою студією заводу "Турбоатом".

За додатковою інформацією можна звертатись за телефоном: +380963706287

Назад