"Турбоатом" взяв участь у Ярмарку вакансій

АТ "Турбоатом" взяло участь у Ярмарку вакансій, організованому Харківським обласним та міським центрами зайнятості.

АТ "Турбоатом" представляли заступник генерального директора Дмитро Нестеренко та начальник управління по роботі з персоналом Геннадій Кириченко. Під час заходу відвідувачі ярмарку мали можливість ознайомитися з відкритими вакансіями, поспілкуватись з представниками заводу та дізнатися про особливості й умови праці, вимоги до претендентів.

Стенд АТ "Турбоатом" викликав неабиякий інтерес не тільки у дорослих, але й у молодих шукачів роботи. Підприємство представило на ярмарку інформаційні матеріали, а також реалістичні моделі діючого обладнання. Попитом користувалися не тільки інженерні, а й робітничі професії. Всі зацікавлені були запрошені до відділу кадрів заводу для співбесіди щодо подальшого працевлаштування.

Широкомасштабний вуличний ярмарок вакансій "Створимо майбутнє разом" був організований для молоді та дорослого населення. Захід проводився з метою здійснення підбору та забезпечення персоналом роботодавців Харківського регіону, ознайомлення громадян, в тому числі внутрішньо переміщених осіб, з потребами сучасного ринку праці, послугами державної служби зайнятості та популяризації робітничих професій.

Біля Харківського національного театру опери та балету імені М.В. Лисенка більше 40 роботодавців пропонували майже 1000 вакансій. На роботу запрошували великі виробничі підприємства, IT-компанії, торгівельні мережі, страхові та банківські установи.

 

Назад