На "Турбоатомі" нагородили учасників конкурсу "Молода людина року"

Наприкінці червня на АТ "Турбоатом" відбулося нагородження турбобудівників, які стали лауреатами та переможцями районного етапу міського конкурсу "Молода людина року".

Нагородження робітників "Турбоатома" відбувалось за присутності представників Дирекції заводу, Профкому та міських органів влади. Нагороди вручали начальник Управління у справах сім’ї та молоді Аліна Помазан та начальник Комітету у справах сім’ї, молоді та спорту по Немишлянському району В’ячеслав Грунь.

Нагородження відбувалось безпосередньо у цехах, на робочих місцях лауреатів. На цьому рішенні наполягли представники Управління, що додало моменту урочистості.

У складально-випробувальному цеху 73 цеху, з якого розпочалось нагородження, свої відзнаки отримали лауреат у номінації "Діяльність в галузі виробництва, підприємництва" слюсар з механоскладальних робіт цеху 73 Денис Романюк та переможець у номінації "Наукова діяльність" заступник начальника відділу теплових і міцностних розрахунків СКБ "ТА" Ігор Пальков.

На початку нагородження з привітальним словом до присутніх звернулася Аліна Помазан. "Я дуже вдячна вам за такий гостинний прийом, - розпочала вона. – Наша молодь – наше майбутнє, це потужний локомотив, що рухає країну вперед у розвитку. Тому я щиро вітаю лауреатів з перемогою та бажаю всьому колективу та керівництву "Турбоатома" процвітання, крупних та цікавих проектів, благополуччя та віри у свої сили".

Після цього, делегація відвідала паротурбінний цех 53, де були нагороджені ще два робітника заводу. Диплом Лауреата районного етапу міського конкурсу "Молода людина року" у номінації "Діяльність в галузі виробництва, підприємництва" дістався токарю-розточувальнику цеху 53 Сергію Шамаріну, а Диплом переможця у тій самій номінації отримав токар-карусельник цеху 53 Максим Хижко.

Окрім Дипломів переможці районного етапу отримали також пам’ятні відзнаки.

Тепер на турбобудівників чекає другий міський етап змагання, підсумки якого підведуть 10 вересня.

Конкурс "Молода людина року" був заснований в 2001 році. За 18 років існування в ньому взяло участь понад 6 тис. осіб. Мета конкурсу - підтримка обдарованої та талановитої молоді, її досягнень у різних сферах суспільного і культурного життя.

Назад