На СК "Турбініст" відбулася VII Спартакіада

До Дня машинобудівника України на спортивному комплексі "Турбініст" відбулась сьома щорічна Спартакіада, присвячена професійному святу.

Чергова Спартакіада, вже сьома за рахунком, зібрала велику кількість турбобудівників, які прийшли на спортивне свято цілими сім'ями. Як і завжди, спортивне свято минуло на висоті.

На початку заходу з вітальним словом до присутніх звернувся генеральний директор АТ "Турбоатом" Віктор Суботін: "Дорогі друзі, колеги! Перш за все, від імені дирекції, хочу привітати всіх нас із Днем машинобудівника. Ми намагаємось підтримувати здоровий дух у здоровому тілі нашого колективу, тому робимо все необхідне для того, щоб турбобудівники мали можливість займатися спортом. Ми постійно покращуємо наш спортивний комплекс, аби ви могли займатися волейболом, баскетболом, футболом та іншими видами спорту. Бажаю, щоб сьогодні на змаганнях ви показали кращі результати та набралися сил до нових трудових перемог".

Голова профкому Микола Турчин зазначив у своєму зверненні, що такі заходи об'єднують колектив: "Я радий вітати вас на сьомій Спартакіаді, що об’єднала кращих спортсменів нашого підприємства. Як здорово, що ми маємо можливість зустрічатися за межами заводських стін. Це показник здорового колективу. Бажаю перемоги найсильнішим!".

Свої слова привітання висловила й голова Профспілки працівників машинобудування та металообробки України Ірина Єфремова: "Дружня сім’я "Турбоатома" відзначає чергове спортивне свято. Шановні спортсмени! Участь у спортивних змаганнях дозволять вам продемонструвати силу духу, волю до перемоги. Впевнена, ці риси допомагають вам також у професійному житті. Я щиро бажаю вам, щоб кожний з вас переміг!".

У програму Спартакіади цього року увійшли види спорту, що вже стали традиційними: легка атлетика, настільний теніс, шашки, шахи, армрестлінг, гирьовий спорт, а також командні футбол і волейбол. Цьогорічним нововведенням стали додаткові спортивні дисципліни – триборство та бадмінтон. Кожний бажаючий міг взяти участь у змаганнях з цих видів спорту, аби випробувати власні сили. Змагання відбувались поза заліком, а результати не враховувались під час фінального підрахунку. Тим не менше, нововведення прийшлось турбобудівникам до смаку.

Вже традиційно, паралельно з дорослою Спартакіадою, було організовано свято і для дітей турбобудівників. Аніматорами були влаштовані спортивні змагання та розваги. Дійство супроводжувалося запальними музичними композиціями. Всі присутні отримали заряд енергії та радості. Діти знову залишилися задоволені, вкотре висловивши велике бажання прийти на свято й наступного року.

Назад