АТ "Турбоатом" визнано добросовісним платником податків у 2017 році

АТ "Турбоатом" посіло перше місце в регіональному турі рейтингу "Сумлінні платники податків України - 2017" у номінації "Підприємства промислової галузі".

За вагомий внесок у державний та місцеві бюджети, сприяння у вирішенні соціально-економічних завдань області "Турбоатом" був нагороджений Дипломом Ради територіального відділення Всеукраїнської громадської організації "Асоціація платників податків України" в Харківській області та Альбомом переможця першого туру Рейтингу "Сумлінні платники податків - 2017". Нагороди від імені підприємства отримала головний бухгалтер АТ "Турбоатом" Ірина Семенчук.

Церемонія нагородження переможців – представників 30 харківських підприємств - відбулася в Харківській облдержадміністрації. В ній приймали участь перший заступник голови ХОДА Марк Беккер, голова Ради - директор Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації "Асоціація платників податків України" в Харківській області Марина Вишневська та керівники управлінь облдержадміністрації.

Марк Беккер, підбиваючи підсумки рейтингу відзначив скільки праці приховано за кожною цифрою. "Дякую вам за вашу роботу, за те, що ви є сумлінними платниками податків, за те, що щорічно перебуваєте на піках рейтингових показників", - звернувся до переможців рейтингу Марк Беккер. Він подякував усім за великий вклад у розвиток Харківщини та побажав процвітання і чудового доходу. Також, за його словами, за підсумками 2017 року індекс промислового виробництва в області зріс на 5 %, а у машинобудуванні – більше, ніж на 7 %.

Свої слова подяки висловила й Марина Вишневська, відзначивши, що підприємствами-переможцями до державного бюджету було внесено 2,7 млрд. грн.

Назад