АТ "Турбоатом" відвідала делегація

19 жовтня 2018 року АТ "Турбоатом" відвідали представники Державної служби України з питань праці.

До складу делегації увійшли Голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега, начальник Головного управління Держпраці у Харківській області Володимир Рожанський та керівники територіальних органів Держпраці.

Метою візиту було ознайомлення з умовами праці на підприємстві, а також з виробничими можливостями "Турбоатома".

Делегація відвідала паротурбінний (№ 53), гідротурбінний (№ 83) і складально-випробувальний (№ 73) цехи, ознайомилися з особливостями виробництва конденсаторів у цеху механообробного та зварювального виробництва № 72.

Гості високо оцінили потенціал і технічний рівень "Турбоатома", проявляли інтерес до продукції, спілкувалися з робітниками підприємства. Наприкінці візиту вони одноголосно підтвердили, що поліпшенню умов праці на заводі приділяється багато уваги. Це дає можливість заводу виробляти якісну і конкурентоспроможну продукцію.

Роман Чернега відзначив покращення, що сталися на заводі з часу його останнього візиту на "Турбоатом" три роки тому. "Мені приємно побачити, що "Турбоатом" постійно розвивається, з’являються нові технологічні процеси, що дає більше робочих місць, більший заробіток. Я сьогодні побачив на підприємстві точність, порядок, чистоту. А найголовніше, всі дбають один про одного, в першу чергу, за життя та здоров’я", - заявив Роман Чернега. Також він привітав "Турбоатом" з прийдешнім 85-річним ювілеєм: "Я хочу побажати, перед усім, процвітання, кращих умов праці, щоб колектив розростався та зміцнювався, а "Турбоатом" залишався одним з ключових підприємств України, що забезпечують енергетичну незалежність".

Назад