"Турбоатом" вітає Бориса Патона зі 100-річчям від дня народження

Вельмишановний Борисе Євгеновичу!

Від імені колективу турбобудівників нашого підприємства висловлюємо Вам щирі та сердечні слова привітання з нагоди 100-річчя від дня народження!

У цей день надзвичайно приємно висловити глибоку повагу та щире захоплення Вами – науковцем зі світовим ім’ям, видатним українським вченим у галузі зварювальних процесів, металургії та технології металів; українцем, який вперше в історії нашої країни отримав найвищу ступінь відзнаки – державну нагороду Герой України. Ви здобули беззаперечний авторитет як в національному, так і в міжнародному науковому співтоваристві.

Співвітчизники від усього серця вдячні Вам за самовіддане служіння українській науці, за усі Ваші зусилля та справи з її організації та поступу. Очолювана Вами вже понад півсторіччя Національна академія наук України на сьогодні є одним із найбільших наукових центрів Східної Європи, відомий і визнаний в усьому світі. Керуючи Академією, Ви особисто докладаєте величезних зусиль до справи збереження і примноження вітчизняного освітнього та наукового потенціалу, піднесення рівня та престижу науки в Україні.

Вагомі напрацювання та відкриття, здійснені Вами та українськими вченими під Вашим керівництвом, без сумніву, змінили світ.

Трудовий колектив підприємства із вдячністю відзначає Ваш колосальний внесок у розвиток технології зварювання, вдосконалення існуючих і створення нових матеріалів, що сприяє впровадженню у виробництво величезної кількості новітніх технологій.

Впевнений, що Ваша надзвичайна працездатність та ентузіазм, багатогранність та потужна творча енергія, порядність й увага до кожного завжди будуть прикладом для наслідування наступним поколінням.

На знак глибокої поваги прийміть, шановний Борисе Євгеновичу, побажання міцного здоров'я, благополуччя, творчої наснаги та щастя. Нехай кожен день Ваша душа сповнюється гармонією, серце - радістю, чергова мить життєвого шляху радує своєю неповторністю, а сонячне проміння, родина та друзі щедро наділяють Вас творчою та життєвою енергією.

З глибокою та щирою повагою,
генеральний директор АТ "Турбоатом"
В.Г. Суботін
Назад