"Турбоатом" визнаний переможцем Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків-2017"

АТ "Турбоатом" визнано переможцем Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків-2017" в галузі промисловості "Машинобудування"- виробництво машин і устаткування, електронної та оптичної продукції.

30 листопада відбулось святкування 20-річчя Асоціації платників податків України. В рамках святкування нагородили переможців Всеукраїнського рейтингу “Сумлінні платники податків — 2017”. Асоціація платників податків відзначила 44 підприємства. Усього для участі у Всеукраїнському конкурсі "Сумлінні платники податків - 2017" було подано 425 заявок з усієї України.

АТ "Турбоатом" сплатив у 2017 році податків на суму більше 1-го мільярда гривень. Підприємство стає переможцем рейтингу більше п’яти років поспіль. Президент Асоціації платників податків України Григол Катамадзе особисто привітав і нагородив переможців. "Турбоатом" нагородили дипломом переможця рейтингу "Сумлінні платники податків - 2017" в галузі машинобудування.

Оцінюючи кандидатів, члени комісії вважали на співвідношення суми податку на прибуток до отриманих доходів, повноту та своєчасність сплати податків та зборів, податкову дисципліну, середню заробітну плату по підприємству, кількість робочих місць, суму сплачених податків та співвідношення сум, витрачених на соціальні програми та благодійні акції, до суми отриманого прибутку за відповідний рік.

Назад