На АТ "Турбоатом" відбувся новорічний концерт

На АТ "Турбоатом" відбулись урочисті заходи, присвячені новорічним та різдвяним святам. 27 грудня 2018 року відбувся новорічний концерт "Диканька New story", підготовлений заводською студією творчості "Усі свої".

Колектив привітали генеральний директор Віктор Суботін та голова профспілкового комітету Микола Турчин.

"Хочу привітати весь наш колектив із прийдешнім Новим роком. Привітати всі наші родини, наших дітей, рідних і близьких. Хочеться коротко сказати, що при всіх складностях 2018 року "Турбоатом" впорався зі всіма завданнями, що були отримані. План реалізації перевиконаний на 110 %, отримано рекордний прибуток для машинобудування в цілому. За великим рахунком, наші показники - одні з кращих по машинобудуванню в Україні. Наше підприємство – найрентабельніше в країні", - привітав турбобудівників Віктор Суботін. Він зазначив, що за минулий рік заробітна плата зросла в середньому на 30 %, що стало результатом спільної праці всього колективу. "Турбоатом" забезпечив виконання плану надходжень до бюджету України дивідендів", - додав Віктор Суботін. Також, генеральний директор зазначив, що заводом наприкінці 2018 року підписано контракт на 500 млн грн. з НАЕК "Енергоатом" на 12 рядів робочих титанових лопаток на 2 роки. Загалом, підприємство має завантаження не тільки на 2019 рік, але й має перспективу на початок 2020 року. "І я думаю, що це найголовніший подарунок для нашого колективу і для наших сімей. Щира подяка вам за роботу в році, що минає, та гарного настрою в прийдешньому 2019 році", - сказав генеральний директор.

"Профспілкова організація вітає вас всіх з прийдешніми святами. Новий рік – це свято душі та серця, тому хочеться побажати всім міцного здоров’я, щастя, успіхів, професійного зростання. Кожного в цій залі хочеться подякувати за той рік, що ми прожили разом. Нехай виконуються всі наші заповітні мрії", - зазначив у своєму привітанні Микола Турчин.

Cвяткування продовжив святковий концерт на тему твору Миколи Гоголя "Вечори на хуторі біля Диканьки" в новорічній інтерпретації. У залі панувала казкова атмосфера. Пісні, веселі сценки, яскраві костюми - артисти "Турбоатома" підкорили глядачів та створили новорічний настрій.

Напередодні свят близько 1079 дітей турбобудівників отримали новорічні подарунки від профспілкового комітету підприємства. Профком також надав біля 1700 квитків на новорічні та різдвяні свята на міську ялинку, до Планетарію, у Ляльковий тетар, Театр ім. Т. Г. Шевченка тощо.