На "Укренергомашинах" вручили нагороди до Дня машинобудівника України

27.09.2022

26 вересня 2022 року на АТ "Укренергомашини" відбулися святкові заходи, присвячені Дню машинобудівника України.

Генеральний директор АТ "Укренергомашини" Віктор Суботін та голова первинної профспілкової організації Микола Турчин вручили нагороди працівникам підприємства.

У своїй промові Віктор Суботін привітав усіх з професійним святом та відзначив героїзм всіх, хто працює під час війни. "Наше підприємство є одним з найбільших у країні та здебільшого одним з небагатьох, що працюють у цей непростий час. Я щиро хочу передати слова вдячності всьому нашому колективу, кожному з вас від імені Прем`єр-міністра України Дениса Шмигаля. Очільник Кабінету міністрів високо оцінює мужність нашого колективу". Віктор Суботін також додав, що це є прикладом для багатьох інших колективів: "Хочу відповідально заявити, що ми й надалі будемо працювати, не дивлячись на труднощі, будемо максимально опікуватися безпекою працівників та займатися соціальною підтримкою".

Своєю чергою, Микола Турчин побажав мирного неба, більше роботи та скорішої перемоги.

Генеральний директор та голова Профкому вручили працівникам АТ "Укренергомашини" Грамоти та Подяки Харківської обласної військової адміністрації, Харківської обласної ради, Харківської міської ради та Адміністрації Немишлянського, Індустріального та Салтівського районів. Загалом, нагороди отримали 32 особи.

Також за вагомий особистий внесок працівників підприємства в розвиток вітчизняного машинобудування та визначні трудові досягнення, звання "Почесний працівник "Українських енергетичних машин" присвоєно дев’ятьом працівникам заводу, звання "Ветеран "Українських енергетичних машин" відзначилися вісім осіб, знаком "За заслуги" відзначені 2 турбобудівники. Двом співробітники підприємства отримали звання "Слава "Українських енергетичних машин".

За наказом генерального директора АТ «Укренергомашини» 50 машинобудівників відзначені почесними грамотами й 50 працівникам оголошені подяки.