Харківський міський голова відвідав АТ "Укренергомашини"

22.12.2023

21 грудня 2023 року Харківський міський голова Ігор Терехов з офіційним візитом відвідав АТ "Укренергомашини".

Харківський міський голова Ігор Терехов на честь Дня енергетика України вручив Почесні грамоти виконкому міської ради та Подяки міського голови тринадцятьом працівникам.

У своїй промові Ігор Терехов подякував заводчанам за самовіддану працю у прифронтовому місті. "Перш за все, хочу подякувати вам за те, що ви у місті Харкові у цей важкий час", - заявив він. Міський голова розповів про прийнятий бюджет міста на 2024 рік та на що підуть міські гроші, про відбудову Північної Салтівки та наголосив на тому, що громадський транспорт та метро залишаться безплатними й у наступному році.

Своєю чергою Віктор Суботін подякував Ігорю Терехову за візит та увагу до "Укренергомашин". "Сьогодні для нас велика честь приймати міського голову на нашому підприємстві. Попри війну, яка прийшла на нашу землю, заводчани разом з Вами та всім містом наполегливо працюють для прискорення нашої перемоги", - сказав генеральний директор підприємства та запросив Ігоря Терехова на святкування 90-річного ювілею АТ "Укренергомашини" наступного року.

Генеральний директор підприємства Віктор Суботін ознайомив міського голову з виробничими потужностями заводу. Зокрема, вони відвідали цехи № 53, 83 та 55, де Ігор Терехов поспілкувався з працівниками підприємства. Серед основних питань робітників – безперервна допомога ЗСУ, ремонти пошкоджених росією житлових будинків, розв'язання транспортних проблем, відкриття дитячих садочків та метро шкіл, а також будівництво першої підземної школи в Індустріальному районі міста.

Візит завершився невеликим концертом за участі акордеоніста Івана Нетепенка та вокального ансамблю "Оберіг".