Генеральний директор АТ "Укренергомашини" отримав медаль

10.06.2024

Генеральний директор акціонерного товариства "Українські енергетичні машини" Віктор Суботін отримав пам’ятну медаль "За оборону міста-героя Харків".

10 червня 2024 року за особистий внесок Віктора Суботіна в оборону міста-героя Харкова та всього колективу АТ "Укренергомашини" голова адміністрації Немишлянського району Харкова Тетяна Міроненко від імені міського голови Ігоря Терехова нагородила генерального директора АТ "Укренергомашини" Віктора Суботіна пам’ятною медаллю "За оборону міста-героя Харкова".

Церемонія нагородження відбулася на підприємстві.

Також за дорученням Ігоря Терехова Віктор Суботін отримав Подяку міського голови за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток машинобудування України та з нагоди дня народження.

У своїй вступній промові Тетяна Топчій наголосила на важливості роботи такого підприємства, як "Укренергомашини" в умовах воєнного стану. "Наша щира подяка Вам та глибока шана за допомогу в розв'язанні соціально-економічних проблем мешканців Немишлянського району", наголосила вона.

Своєю чергою Віктор Суботін подякував міській владі за нагороду. "Це велика честь для колективу та для мене особисто. Ми пам’ятаємо як було важко в перші дні вторгнення. І ми продовжуємо працювати на оборону нашого рідного міста та держави, забезпечуючи об’єкти критичної енергетичної інфраструктури необхідним обладнанням, ремонтами, супроводом. Ми щиро вдячні міському голові. Прошу передати Ігорю Олександровичу наші побажання миру, перемоги Харкову та нашій Україні", сказав Віктор Суботін.