Працівник АТ "Укренергомашини" визнаний лауреатом конкурсу "Молода людина року"

11.06.2024

Співробітник АТ "Укренергомашини" отримав нагороду міського конкурсу "Молода людина року - 2024".

Переможцями та лауреатами конкурсу стали 33 юнаки та дівчини, які змагалися в 11 номінаціях. Традиційно в кожній з номінацій конкурсу були визначені по одному переможцю та по 2 лауреати. Свою нагороду отримав і наш співробітник, який брав участь у конкурсі. Так, Руслан Меркулов, слюсар з механоскладальних робіт 6 розряду гідротурбінного цеху, став лауреатом у номінації "Діяльність у галузі виробництва, підприємництва". На підприємстві він працює вже 11 років та за час роботи виявив себе дисциплінованим, ініціативним робітником, високо професійно виконує складання, регулювання, випробування вузлів, механізмів, металоконструкцій гідротурбін та гідрозатворів. Один з найкращих слюсарів підприємства зі складання робочих коліс, напрямних апаратів, маслоприймачів, сервомоторів для Канівської, Дніпровської ГЕС, Київської ГАЕС, та багатьох інших.

Церемонію нагородження провів міський голова Ігор Терехов. Він привітав присутніх з перемогою. "Мене часто запитують, що робить Харків особливим, і я завжди відповідаю, що це ви - молодь! Ті, хто дає імпульс і задає ритм. Небайдужі до проблем міста, до життя людей, до долі країни. Наше завдання - забезпечити всі умови, аби ви могли тут досягати успіхів. Щоб працювали виші та школи, щоб науковий, кадровий потенціал зберігся", - зазначив Ігор Терехов.

Ігор Терехов вручив молодим людям нагороди, дипломи та Подяки міського голови. Також переможці конкурсу були нагороджені грошовими преміями.

Нагадаємо, конкурс "Молода людина року" проходив у одинадцяти номінаціях: "Учні установ загальної середньої освіти", "Учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти", "Студенти установ вищої освіти III рівнів акредитації", "Студенти (курсанти) установ вищої освіти III -IV рівнів акредитації", "Наукова діяльність", "Культура і мистецтво", "Фізична культура і спорт", "Діяльність у галузі виробництва, підприємництва", "Діяльність у невиробничій сфері", "Громадська діяльність", "Волонтерська діяльність". Вік учасників - від 14 до 35 років.
Конкурс "Молода людина року" був заснований у 2001 році. За 20 років існування у ньому взяли участь понад 8 тис. осіб. Мета конкурсу - підтримка обдарованої й талановитої молоді, її досягнень у різних сферах наукового, виробничого, суспільного і культурного життя.