Світла пам'ять... пішов з життя радник генерального директора АТ "Укренергомашини" Олександр Пивовар

01.08.2024

Дирекція та профспілковий комітет АТ "Укренергомашини" з глибоким сумом повідомляють про те, що сьогодні пішов з життя радник генерального директора АТ "Укренергомашини" Олександр Вікторович Пивовар.

1 серпня 2024 року на 65 році життя припинило битися серце радника генерального директора АТ "Укренергомашини", генерал-майора, начальника Управління Служби безпеки України в Харківській області у 2014-2016 роках, учасника АТО, нагородженого орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, Почесного громадянина Харківської області, прекрасної людини та відмінного професіонала 

Пивовара Олександра Вікторовича

Народився він 13 березня 1960 року в Харкові, проживши в цьому місті все життя. 1983 року Олександр Пивовар закінчив Харківський політехнічний інститут, у 2000 році - Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого.
В органах державної безпеки з 1986 року, на керівних посадах - з 1998 року.
З квітня 2014 по липень 2016 року - начальник Управління СБУ в Харківській області.
Під час своєї служби в АТО допомагав боронити Україну від навали російських військ та сепаратистів, які прагнуть окупувати країну. З початку повномасштабного вторгнення допомагав Збройним силам України та громадянам, займаючись волонтерською діяльністю.
Свій трудовий шлях на підприємстві Олександр Пивовар почав 4 вересня 2017 року з посади радника генерального директора АТ "Турбоатом".
Багато часу та сил Олександр Пивовар приділяв творчості. На підприємстві він проявив свій артистичний талант, увійшовши до колективу заводської творчої студії "Всі свої", записав кілька студійних альбомів, включаючи авторські пісні.
Олександр Пивовар нагороджений Почесною грамотою Харківської міської ради та Почесною грамотою виконкому Харківської міської ради, орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. 14 лютого 2023 року став Почесним громадянином Харківської області.
Дирекція АТ "Укренергомашини", Профком та трудовий колектив підприємства висловлює глибоке співчуття рідним та близьким у зв’язку з їх тяжкою та непоправною втратою.