Привітання Наглядової ради

23.08.2024

Шановний Вікторе Георгійовичу!

Cердечно вітаємо Вас і очолюваний Вами колектив Харківських енергомашинобудівників з нагоди Дня Державного Прапора України, Дня міста Харкова і найголовнішого національного свята українського народу – Дня Незалежності України!

Ці святкові дні об'єднують всіх, кому небайдужа доля нашої Країни, хто відчуває потребу у єднанні і має єдине прагнення – відстояти право жити у Незалежній Державі – Україні, де поважають її кордони та цінують людську гідність, демократичні права і свободи.

Наглядова рада висловлює щирі слова вдячності всім працівникам АТ "Укренергомашини", які незважаючи на всі існуючі загрози повномасштабної військової агресії, ні на мить не зупиняли виробництво та відвантаження продукції замовникам та відстоювали енергетичну незалежність держави.

Від усього серця бажаємо незламної волі, надійного родинного тилу, козацького здоров’я, високих професійних досягнень, звершення всіх ваших мрій та побажань!

Низький уклін і вічна пам'ять тим працівникам АТ "Укренергомашини", які віддали своє життя, захищаючи Харків, який за цей час став Містом-Героєм, та за незалежність України. Герої не вмирають!

Вони назавжди у наших серцях!

Велика Перемога за нами!

Слава Україні!

З глибокою повагою та непохитною вірою у мирне майбутнє.

Від імені наглядової ради АТ "Укренергомашини" Ярослав Диковицький