Колективу АТ "Укренергомашини" надано гуманітарну допомогу

27.08.2024

Благодійна організація "Благодійний фонд Вікторії Кінзбурзької "Кінза Харків" передав 750 продуктових наборів працівникам підприємства. Співпраця з Фондом триває надалі, задля того, щоб кожен співробітник отримав допомогу.

В продуктових наборах, наданих фондом "Кінза Харків", найнеобхідніше: різноманітні крупи, консерви, борошно і соняшникова олія. Якість та різноманітність продуктів у комплектах – це чудова можливість заощадити кошти у надскладних умовах життя всіх харків’ян.

Як підкреслює Вікторія Кінбурзька, благодійний фонд прагне допомагати всім мешканцям нашого міста і особливо людям, які опинилися у непростих життєвих обставинах:

"Допомога надається всім верствам населення; без різниці: при втраті домівки чи роботи, або ні – абсолютно кожному. Всім складно, наразі. Тож ми намагаємось допомагати якомога більшому колу людей. Ми співпрацюємо з багатьма донорами. Ми завжди чесно і прозоро звітуємо про свою роботу, тому нам довіряють і надають допомогу. Завдяки цьому ми маємо змогу опрацьовувати близько 3000 осіб на місяць. Люди звертаються в особистому порядку. В нас є окремі категорії – мами з дітьми, лежачі хворі та люди похилого віку. Допомагаємо дитячим харчуванням та підгузками, засобами для пересування хворих, ліками. На базі приймальні народного депутата працює безкоштовна юридична допомога. Намагаємось надавати підтримку і в цій сфері мешканцям нашого міста"

Від імені генерального директора Віктора Суботіна, Дирекції та всього колективу висловлюємо щиру подяку благодійній організації "Благодійний фонд Вікторії Кінзбурзької "Кінза Харків" за надану допомогу.