Привітання Наглядової ради

19.09.2024

Шановні співробітники і ветерани АТ "Укренергомашини"!

Вітаємо Вас із професійним святом – ДНЕМ МАШИНОБУДІВНИКА!

На сьогоднішній день АТ "Укренергомашини" – одне із небагатьох машинобудівних підприємств м. Харкова, яке в непростих умовах відсічі російській агресії не зупинило свою роботу, зберегло кадровий і науковий потенціал, оновило технологічну базу, розширило номенклатуру виробництва й продовжує докладати максимально зусиль задля відновлення всіх завданих країною-агресором руйнувань заводу.

Наглядова рада висловлює всьому колективу підприємства щирі слова подяки за Вашу Героїчну працю, безмежну працьовитість, наполегливість, завзятість й цілеспрямованість, які відіграють надважливе значення у збереженні основи енергомашинобудівного комплексу Української держави і одного із найбільших підприємств світу із виробництва енергетичного та електротехнічного обладнання.

У день Вашого професійного свята від усього серця бажаємо Вам як представникам унікальної галузі в якій воєдино пов’язані талант вчених, інженерів, конструкторів і золоті руки співробітників, впевнено крокувати вперед та продовжувати виготовляти надійну, високотехнологічну, якісну і конкурентоспроможну продукцію.

Міцного здоров’я, мирного неба, стійкості духу, впевненості та сміливості у відкритті нових професійних горизонтів!

В єдності наша сила та Велика Перемога!

Слава Україні!

З щирою повагою та найкращими побажаннями.

Від імені наглядової ради АТ "Укренергомашини"

Ярослав ДИКОВИЦЬКИЙ