АТ "Укренергомашини" відсвяткували День машинобудівника

20.09.2024

19 вересня на підприємстві відбулися святкові заходи, присвячені Дню машинобудівника України

День машинобудівника – особливе свято для колективу Українських енергетичних машин. Машинобудування – це галузь, яка визначає економічний розвиток і є зосередженням всього інтелектуального потенціалу країни. Це надзвичайно важка праця, а в сьогоднішніх умовах військової агресії з боку російської федерації, під постійними обстрілами міста і підприємства – героїчна. Щира вдячність кожному співробітнику нашого підприємства!

З нагоди свята, було проведено урочисті заходи і святковий концерт, які відбулися в бомбосховищі з дотриманням заходів безпеки.

Генеральний директор Віктор Суботін подякував кожному співробітнику заводу: "Сьогодні ми всі прокинулися під звуки потужних вибухів. Наше підприємство також постраждало. І, тим не менш, ми працюємо. Велика шана кожному з вас, колективам, людям, які виходять на робочі місця і працюють на благо нашої України. Я хочу подякувати вам за мужність, за відданість і за професіоналізм"

Привітав колектив АТ "Укренергомашини" також міський голова Ігор Терехов: "Для нас це дійсно свято – день машинобудівника. Я пишаюсь всіма вами, дуже вдячний кожному з вас. Насправді, від вас залежить і наша Перемога, і наше майбутнє, і наше сьогодення. Сьогодення нашого славетного міста героя Харкова. Я дуже вдячний за те, що ви сьогодні працюєте у Харкові. Хочу побажати вам, перш за все, миру – справедливого миру, міцного здоров’я кожному з вас. Нехай в ваших родинах завжди буде радість. Ви наша гордість, символ нашого міста. Дякую вам!"

Слова підтримки працівникам висловила Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко: "Про ваш колектив, про вашу команду говорять у всьому світі. Не дивлячись на всі складні умови, ваш колектив жодного разу не припинив працювати. Ми пишаємося вами. Бажаю вам сімейного затишку,міцного здоров’я і Перемоги нам усім!"

Від імені керівника обласної військової адміністрації підприємство привітав заступник начальника ХОВА Євген Іванов: "Ваше підприємство є одним з символів нашого міста, підприємство, яке знає вся країна, і, навіть більше, знають у світі. Ми завжди з вами, на допомозі вам, докладемо всіх зусиль, щоб підприємство працювало. З професійним святом!"

Привітав працівників заводу також ректор НТУ "ХПІ" Євген Сокол: "Харків завжди був центром машинобудування. Не дивлячись на рашистську агресію, він і залишається таким. Вітаю вас всіх зі святом. Бажаю міцного здоров’я, бережіть себе, бо ви є золотий фонд нашого міста. Вся надія на те, що ви залишитесь у Харкові і будете працювати й досягати важливих результатів"

Зі словами привітання до присутніх звернулась начальник головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області Галина Баєва: "Сьогодні всі хто живе і працює в Харкові – герої. Ви всі – герої. Я бажаю вам добробуту в ваших сім’ях, родинного затишку, нехай збуваються мрії і обов’язково з’являються нові. Будьте щасливі, здорові і нехай береже вас Бог!"

З нагоди свята працівників було нагороджено Почесними грамотами та Подяками Прем'єр-міністра України, Кабінету Міністрів України, Харківської обласної військової адміністрації, Харківської обласної ради, Харківської міської ради та міського голови, голів адміністрацій районів та відзнаками народних депутатів України. Загалом понад 100 працівників були відзначені почесною грамотою заводу або оголошено подяку. Всі нагороджені були премійовані дирекцією підприємства.

Вечір традиційно продовжив святковий концерт за участю заводської студії творчості "Усі свої"